Skip to main content

A sportolók, edzőik és klubjaik által is igénybe vehető médiaszervíz-csomagokat indít a Career Sport Management. Célunk ezzel, hogy azokat a sportolókat is plusz sajtómegjelenésekhez, ezen keresztül nagyobb népszerűséghez, a támogatók és szponzorok számára pedig vonzóbb helyzetbe segítsük, akik nem dolgoznak együtt (és nem is szeretnének) állandó menedzsmenttel.

Kiss Balázs (Prémium Média & Sport Management támogatott) – Retro Rádió (Sztársáv c. műsor) Fotó: Career Sport

„Munkám során nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy kiemelkedő sportolók, kiemelkedő sportteljesítmény ellenére sem tudnak magukról megfelelően kommunikálni.  Előfordulhat, hogy kevesebbszer kapnak felületet a médiában, nehezen érik azt el, hogy eredményeikről beszámoljanak vagy megemlítsék a sporthírekben. Ennek több oka is lehet. Akadnak sportolók, aki egyszerűen természetükből fakadóan nem igénylik, hogy az eredményeiket nagy dobra verjék. Másfelől viszont nem is elvárható, hogy egy bajnoknak megfelelő eszköze, tudása, háttere legyen arra, hogy tartalmas, informatív beszámolókkal, a sajtó számára elküldhető közleményekkel jelentkezzen.”

Bordás Dorina (Prémium Média & Sport Management támogatott) – Bors!

„Ha az igény és a lehetőség találkozik, akkor is marad egy nagyon fontos tényező, ez pedig az idő kérdése. Mikor? Az edzések, a versenyek, a pihenőidő vagy a rehabilitációs kezelések mellett mikor férhet bele egy élsportoló számára, melyikből vegyen el időt a maga brandelésére?”

A Career Sport Management épp azért indítja el #mediaservice szolgáltatását, hogy a kérdésre egyszerű választ adhassunk.

Forray Gábor / Vojvoda Dávid (Alba Fehérvár – Prémium támogatott csapat) – Hír TV (Paletta)

„A sportolókhoz szeretnék fordulni, hogy később ők is bátran fordulhassanak hozzánk.  Ha úgy gondolod, időd nincs, viszont igényed lenne, akár csak alkalmi szinten is arra, hogy egy-egy plusz megjelenéssel tégy eleget szerződéses elvárásaidnak, vagy csak kedveskedj a meglévő/lehetséges szponzoraid felé, úgy a #mediaservice a megoldás a számodra! Írj nekünk egy emailt! ”

Korábbi szervezéseinkről bejegyzéseket találhat a Facebook oldalunkon! Emellett érdemes felkeresni Instagram-oldalunkat is, ahol a highlightban a sok-sok korábbi megjelenés is megtalálható.

 

(Képek: Saját archívum, Engedélyek: Prémium Média & Sport Management Zrt.)