Skip to main content

Nagyon vagány és energikus pop-rock koncertet ígér a tatai közönségnek Wolf Kati, aki az első nap sztárfellépője lesz a Víz, Zene, Virág Fesztiválon június 28-án. Az énekesnő elárulta, az elmúlt két évben született új dalok mellett korábbi, újra hangszerelt számokkal is érkezik a Wolf Kati Band a borudvarba. A tatai tónál rendezett fesztivál egyúttal dalpremier helyszíne is lesz.

Pezsdítő stíluskeveredés és óriási energiák – így jellemezhetjük a Víz, Zene, Virág Fesztivál borudvarának és a június 28-tól 30-áig tartó rendezvény első sztárfellépőjének, Wolf Katinak a párosát.

„A helyszín eleve ad egy csodás hangulatot az estének, a mi koncertünk kicsit azért kevésbé visszafogott, vagy »borudvaros«, kevésbé akusztikus, úgyhogy szeretnénk azért alapvetően egy energiadús, vagány koncerttel beindítani ezt a hétvégét – mesélte a fellépésről Wolf Kati, aki a Wolf Kati Banddel érkezik majd a tatai Öreg-tóhoz.

„Az elmúlt két év munkája, hogy új albummal, vadonatúj számokkal, valamint a régebbi dalaink pop-rockos újragondolásaival érkezhetünk majd. Megannyi fesztiválon jártam már, és a különleges helyszín miatt a Víz, Zene, Virág Fesztiválra is vágytam már egy ideje. Nyugodtan mondhatom, szívem csücske volt, így rajtunk aztán igazán nem múlhat, hogy beinduljon a zenei buli majd” – tette hozzá.

Az énekesnő hosszú idő után jelentkezett új albummal, ám mint meséli, annyi minden történt vele az elmúlt években, ami kikívánkozott és zenei feldolgozásért kiáltott, hogy egyértelmű volt számára, hogy egy teljes lemez készüljön, immáron saját, állandó tagokból álló zenekarával.

„Régen adtam már ki egész anyagot, de annyi dologban érkeztem nyugvópontra. Sok minden történt velem az elmúlt időszakban, ami kikívánkozott, adta magát, hogy ez egy teljes album legyen, több mondandóval, többféle zenével, csupa saját dalszöveggel… Rengeteg munkánk, szeretetünk, időnk, ötletünk van ebben az anyagban, jó érzés koncerten játszani az új album dalait” – mesélte, hozzátéve, hogy élő dalpremierrel is készülnek az Öreg-tónál.

„Az album soron következő dala, amivel kijövünk, a »Nekem ez így jó« itt fog elhangozni először élőben. Igazi jó kis koncert dal, bízom benne, hogy a közönség is úgy fogja szeretni, mint mi!”